Ολοκλήρωση κατασκευής

Ακολουθώντας  τα παραπάνω σε software και hardware κατάφερα επιτέλους να ολοκληρώσω την κατασκευή.  Όπως είπα και στην αρχή η κατασκευή αυτή ήταν ένα ταξίδι αναμνήσεων σε παιδικά χρόνια. Ένα δώρο σε εμένα αλλά ταυτόχρονα και στους υπόλοιπους της οικογένειας οι οποίοι μπορεί να μην έχουν τέτοιες αναμνήσεις αλλά το βρήκαν ενδιαφέρων ως παιχνιδομηχανή.

Παρόλο όμως που η κατασκευή ολοκληρώθηκε και φυσικά δεν μπορώ να περιγράψω τι έγινε όταν το ανέβασα στο σπίτι από το γκαράζ  που το κατασκεύαζα, κάτι μου έλειπε. Σύντομα ανακάλυψα ότι αυτό που έλειπε ήταν  σωστό κάθισμα (καρεκλάκι).

Θυμήθηκα κάτι τρίποδα καρεκλάκια με μαύρο κάθισμα το οποίο μάλιστα μπορούσες περιστρέφοντας το να αυξήσεις ή να μειώσεις το ύψος. Άρχισα λοιπών την αναζήτηση. Γύρισα όλα τα μαγαζιά αλλά τίποτα. Ψάχνοντας στο ιντερνέτ και μη θέλοντας να το αγοράσω από Γερμανία έπεσα επάνω στα μουσικά είδη. Τα καθίσματα για drums ήταν τελικά αυτά που έψαχνα. Θέλοντας να αγοράσω 2 καθίσματα και να κρατήσω χαμιλά το κόστος κατέληξα στο μοντέλο PRO CROUSTIS PDT-3100 DRUM THRONE. Με την παραλαβή τους από το courier τελείωσε η υλοποίηση του project και τώρα είναι ώρα να το χαρούμε και να σχεδιάσουμε το επόμενο.

Ποιο κάτω παραθέτω τα έξοδα που έκανα για την κατασκευή του arcade . Πρέπει να σημειώσω ότι το μηχάνημα  (Η/Υ) υπήρχε.  Το συνολικό κόστος έφτασε το αστρονομικό ποσό των 209,5 euro ….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s